Kvapų liniją „Bestia Gentile“ sudaro 3 skirtingi aromatai. Pirmasis linijos kvapas – prašmatnios odos tema sukurta kompozicija „Pony Leather“, antrasis – jausminga pipirų aromatų gama „Pepper Soul“, trečiasis – ambros, jūros vėsos ir gintaro kokteilis, pagardintas kardamonais – „Amber Lemonade“.

Kartu pristatytas ir šeštasis teatro linijos kvapų aromatas „Drama Queen“. Jis sujungia pastarojo meto parfumerinės ir drabužių mados akcentą – gėles.

„Tai ypatinga baltų gėlių puokštė iš tuberožių (Indijoje bei Pietų Prancūzijoje auganti gėlė, kurios esencija naudojama kvepalams kurti. Ji skleidžia lengvą odos ir žalumos aromatą, primenantį drėgnos žolės kvapą – aut.past.), vandens lelijų, ryžių žiedų, bambuko ūglių, baltųjų alyvų... Labai dramatiška ir emocionali kompozicija“, – pasakojo Aistis.

Parfumeris domisi šiuo metu madingomis tendencijomis ir neslepia, kad savitumą atrasti nėra lengva.

„Rudenį lankiausi nišinės parfumerijos parodoje Florencijoje ir supratau, kad populiarėja keistos žolinės bei prieskoninės kompozicijos, taip pat afrodiziakiniai aromatai su figomis, pipirais, oda ir kava, – pasakojo A. Mickevičius. – Visgi norint turėti savo stilių, reikėtų ieškoti ko nors labai individualaus, atspindinčio pasaulėžiūrą, skonį, išsilavinimą ir kitus dalykus. Galbūt tai supras nedaugelis, bet tie, kurie supras, pasakys – vau!“