Prasidėjus vasaros sezonui, nuo balandžio 23-iosios į Turkijos kurortus iš Vilniaus bus skrendama keturis kartus per savaitę - antradieniais, ketvirtadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais, o iš Kauno - kas 9 ar 10 dienų.

Teigiama, kad šiemet, tik prasidėjus vasaros sezonui, keliones į Turkiją jau užsisakė 3,5 karto daugiau poilsiautojų nei pernai tuo pačiu metu, o ši valstybė ir dabar išlieka viena populiariausių šalių tarp Lietuvos poilsiautojų.

Pernai vasaros sezoną "Tez Tour" siūlomas keliones į Turkiją pasirinko apie 12 tūkst. poilsiautojų.

2005 metų vasaros sezono metu "Tez Tour" turistams siūlo naują kurortą Turkijoje - Bodrumą. Iki šiol poilsiautojai galėjo rinktis tik du Turkijos kurortus - Antaliją ir Marmarį.

Kelionių organizatorius organizuoja keliones į Egiptą, Turkiją, Ispaniją, Kubą, Tailandą, Dominikos Respubliką ir savo atstovybes turi 10-yje pasaulio šalių.

"Tez Tour" apyvarta per keturis šių metų mėnesius siekė 11,78 mln. litų - 2,5 karto daugiau nei pernai sausio-balandžio mėnesiais (4,77 mln. litų). Šiemet bendrovė pranešė aptarnavusi per 5 tūkst. poilsiautojų, kai pernai sausį-balandį - 3,3 tūkstančio. "Tez Tour" šiemet planuoja augti 70 proc. - aptarnauti daugiau kaip 30 tūkst. klientų ir pasiekti per 50 mln. litų apyvartą.

Pernai "Tez Tour" pardavimai siekė 33 mln. litų, o 2003-iaisiais porą mėnesių dirbusi bendrovė pasiekė 3 mln. litų pardavimus.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją