TVN24 žurnalistas apie pusiaudienį aplinkkelyje netoli Mazoviecko Ostrovo miesto pastebėjo mašiną, kurioje greta vairuotojo kyšojo tikrai ne žmogaus ausys.

Adamas S. pasivijo lietuvį ir pravėręs savo mašinos langą nufotografavo neįprastą keleivį. Neišsigandęs vairuotojas linksmai nusišypsojo ir pamojavo ranka. Pasirodo, jis vežė ne velykinį zuikį, o poni arkliuką.

Kai žurnalistas Mazoviecko Ostrovo miesto kelių policijai papasakojo apie matytą lengvajame automobilyje neįprastą keleivį, tie sakė, kad lietuvio laimė, jog jo nepastebėjo patruliai. Būtų tekę sumokėti nemažą baudą už gyvulio vežimą žmonėms keliauti pritaikytame automobilyje.

Su panašia problema prieš keletą dienų susidūrė ir vienas lenkas Kujavų pamario vaivadijoje , kuris lengvuoju automobiliu vežė net tris veršelius. Jam nepasisekė kaip lietuviui. Kaip rašo TVN24, įkliuvęs kelių policijai vairuotojas sumokėjo 500 zlotų už eismo taisyklių pažeidimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)