Vieni nusivylimą kolekcijos pristatymu liejo socialiniame tinkle, kiti demonstratyviai paliko Pramogų areną renginiui neįpusėjus.

Tokia kai kurių žiūrovų reakcija liko šokiruota Gintarė Gurevičiūtė. Ji stojo ginti dizainerės I. Žitkuvienės.

„Po pristatymo likau nustebusi, bet ne kolekcija, o svečių nekultūringumo demonstravimu. Kadangi dar nesukūriau ir nepristačiau nei vienos savo drabužių kolekcijos, todėl nesiryžtu vertinti „Inži“ vestuvinių suknelių šiandien. Kaip bebūtų, gerbiu aktyvius žmones už jų veiklą ir atkaklumą“, – pabrėžė Gintarė.

Žinoma mergina pabrėžė, kad nekulūringi buvo ne tik tie, kurie pasitraukė renginio pradžioje, bet ir 90 procentų likusios arenos.

„Kol keli žmogeliai nešė gėles per finalinį modelių pasirodymą, kiti skubėjo į rūbinę, nors manekenės vis dar stovėjo ant podiumo. Žinoma, didžioji dalis kaltės atitenka renginio organizatoriams, kad nesugebėjo išlaikyti žiūrovų dėmesio. Ypač žinant, kad bilietus į pasirodymą sugalvojo pardavinėt. Nesukūrė jokio šou, tie patys modeliai su tomis pačiomis suknelėmis kulniavo „n“ kartų. Bet vis tik, na, jei jau kartą atėjai, tai gyvenimas per 15 minučių nesutrumpės...“, – neabejojo G. Gurevičiūtė.

„Inži“ kolekcijos pristatymas – DELFI galerijoje:

„Inži“ kolekcijos pristatymo svečiai – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)