Balandžio 3 dieną prieš pietus jos prabangus visureigis
pastebėtas sostinės Lukiškių skersgatvyje. Į Lukiškių tardymo izoliatorių-kalėjimą vyro Justo su vaikais lankyti atvykusi dainininkė nesivargino paieškoti automobilių stovėjimo aikštelės ir sustojo te, kur jai patogiausia – tieisog prie pat įėjimo į kalėjimą.

Kol telefono kamera buvo fiksuojamas padarytas pažeidimas, pasirodė ir pati dainininkė su dukra ir sūnumi. Nešina patalyne ir keliais maišais, ji patraukė savo automobilio link. Susodinusi vaikus į  BMW bei sukrovusi nešulius, ji pajudėjo Lukiškių gatvės kryptimi.

Užuot tyliai pasitraukusi iš pažeidimo vietos, ji pravėrė automobilio langą ir, girdint mažamečiams vaikams, pabėrė necenzūrinių žodžių bei puolė auklėti pažeidimą užfiksavusį žmogų.

„Idiote, tu **** veikti neturi ką? Nematai, kad aš su dešimt tašių ir mažais vaikais?“, – stebint praeiviams iš automobilio šaukė V. Jakutienė.

DELFI primena, kad trečiadienį Vilniaus miesto apylinkės teisme V. Jakutienė lankėsi dėl greičio viršijimo. Tiesa, atvykusi aiškintis dėl KET pažeidimo moteris padarė kitą – savo automobilį pastatė vietoje, kurioje draudžiama statyti transporto priemones. Ši vieta prie teismo pastato yra pažymėta geltona juosta.

Anksčiau V. Jakutienė yra sakiusi, kad stengiasi laikytis KET taisyklių ir būti drausminga vairuotoja. „Žinoma, ne visada pavyksta“, – neslėpė atlikėja.

Sutuoktiniui gresia ilgi kalėjimo metai

Verslininkas J. Jakutis buvo suimtas dar vasario 5-ąją – ikiteisminio tyrimo teisėjas vyrą leido suimti trims mėnesiams.

Kol įtariamasis dienas leidžia už grotų, aiškėja naujos skandalingos detalės J. Jakučio sulaikymo istorijoje – pas sulaikytą verslininką kriminalistai rado ne tik labai didelį kiekį narkotinių medžiagų, bet ir ginklą.

DELFI šaltinių teigimu, J. Jakučiui prokurorai taip pat pateikė įtarimus dėl to, kad šis neteisėtai rinko privataus pobūdžio informaciją apie savo sutuoktinę V. Jakutienę.

Jeigu pasitvirtintų J. Jakučiui pareikšti įtarimai, jam grėstų įkalinimas iki penkiolikos metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (541)