Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, kaip elgtis, jei jūsų mylimasis turi geriausią draugę.

Susidraugaukite! Be abejo, jums nepatinka, kad jūsų mylimasis turi draugę, nes pavydite ir bijote, kad jis nepradėtų jai jausti romantiškų jausmų. Tačiau geriausias būdas nuo to apsisaugoti yra susidraugauti su ta mergina. Kai geriau ją pažinsite, žinosite stipriąsias ir silpnąsias jos puses ir galbūt geriau pažinsite savo antrąją pusę, nes suprasite, kas iš tiesų juos sieja. Be to, jei būsite jos draugė, jai nebebus tas pats, kaip jūs jausitės, jei jūsų draugas jums būtų neištikimas.

Pakvieskite kartu praleisti laiką! Jei organizuojate vakarėlį ar iškylą gamtoje su draugais, būtinai pakvieskite ir šią merginą. Stebėkite jos elgesį ir bendravimą su jūsų antrąją puse. Taip pat tai, kaip ji reaguoja į jūsų ir draugo intymius prisilietimus. Ar žvilgčioja? Ar stengiasi sutrukdyti tokioms akimirkoms? Jei ji turi slaptų ketinimų jo atžvilgiu, jos kūno kalba tikrai tai išduos.

Suteikite jai šansą! Suprantama, kad jums nemalonu, jei mylimasis turi artimų emocinių santykių su kita mergina, tačiau dažniausiai laikas viską išsprendžia. Suteikite jai šansą ir stenkitės nesusidaryti išankstinės nuomonės. Galbūt ši mergina iš tiesų neturi jokių blogų ketinimų. Tokiu atveju nėra pagrindo jausti kokią nors konkurenciją.

Atkreipkite dėmesį į mylimojo elgesį. Žinoma, kad labai svarbu, koks yra jūsų draugo požiūris į šią merginą. Jei jūsų antrosios pusės draugė parašė jam žinutę, o jis ją įnirtingi nuo jūsų slepia, taip pat nepasakoja, apie ką su ja kalbasi, galite įtarti, kad ši mergina yra daugiau nei draugė. Tačiau jei jūsų draugas atvirai jums viską papasakoja, greičiausiai nėra pagrindo nerimauti.

Nustatykite ribas. Nėra pagrindo pavyduliauti mylimojo draugei, jei ji neperžengia tam tikrų ribų, kurias jūs pati turite nustatyti. Nieko blogo, jei jūsų gyvenimo draugas kartais su ja bendrauja, susitinka, pakviečia į svečius. Tačiau jei ši mergina jam rašo kasdien, galbūt skambina net naktį ir pirmenybė yra teikiama jai, pasikalbėkite su mylimuoju, kad jus toks elgesys erzina. Jei jo ketinimai jūsų atžvilgiu rimti, jis padarys išvadas.

Pasikalbėkite atvirai su savo draugu. Net jei mylimojo draugė netrukdo jūsų santykiams su mylimuoju, turėtumėte su juo apie ją pasikalbėti. Išklausykite, kokia jo nuomonė apie ją, kaip jis įsivaizduoja tolimesnį bendravimą ir kokia jūsų vieta jo gyvenime. Jei ji iš tiesų yra tik jo draugė, šis pokalbis turėtų jus nuraminti ir padėti suprasti, kad nėra dėl ko nerimauti.

Daugiau dėmesio skirkite judviejų santykiams. Atminkite, kad svarbiausia yra jūsų ir antrosios pusės santykiai. Todėl neleiskite, kad kita mergina nukreiptų dėmesį nuo jūsų asmeninių santykių su draugu. Nepamirškite, kad turite stengtis kuo geriau sutarti su mylimuoju. Jei jūsų santykiai bus darnūs, jokia mergina neturės šansų atkreipti jūsų draugo dėmesį.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!