Katinėliai nėra tobuli, bet juk tobulų nebūna net ir žmonių... Ryžiko akių latakai yra suaugę, jų atkimšti neįmanoma, tad ašarėlės bėga per viršų. Reiks laikas nuo laiko pavalyti paakius. Taip pat viena Ryžiko akytė padūmavusi ir mažesnė, bet argi tai dideli trūkumai, lyginant su nuoširdžiu jo murkimu ir meilumu, siūloma draugyste ir ištikimybe žmogui?!

Marmurytė draugiškumu ir meilumu nenusileidžia Ryžikui, tai yra bendraujanti ir aktyvi katytė. Viena akytė po visų ligų liko su debesėliu, tačiau tai juk menkniekis, lyginant su jos grožiu ir besąlygiška meile ir atsidavimu. Katinėlių bėdos nedidelės, jos tikrai netrukdo jų gyvenimo kokybei. Juk tai ne paukštis, kuris negali skristi vienu sparnu.

Mūsų ir katinėlių lūkesčiai – tik geri ir supratingi žmonės, suprantantys, kad tai šeimos narys artimiausiam dešimtmečiui, kurį reiks ne tik šerti, mylėti, bet kartais ir gydyti. Tikime, kad jie neliks nepastebėti, nes kiekvienas gyvūnėlis nusipelnė tikrų namų. Mes labai skatiname priglausti buvusius beglobiukus, gerbti juos ir nepamiršti rūpintis mūsų mažaisiais draugais.

Jeigu norite priglausti Ryžiką ar Marmurytę (arba abu), skambinkite globėjai, atvažiuokite susipažinti, ir, pažadame, kad vos tik pamatę pamilsite šiuos grožius tel.nr. 8 677 72 549, Kaunas.