„Labas. Šiom dienom aš žengiau dar 3 žingsnius savo pasaulinės karjeros link. Vakar aš nusifotografavau vieno garsiausių pasaulio žurnalo viršeliui, jis pasirodys jau šį mėnesį, tegul tai lieka maža intriga.

Antra, manau, poros savaičių bėgyje jūs išgirsite mano pirmąjį muzikinį kūrinį, kuris bus skirtas viso pasaulio auditorijai.

Ir trečia, gaunu daug laiškų, ar bus mūsų atsisveikinimo koncertas Londone, noriu tvirtai pareikšti, kad jis bus, tik jis bus ne atsisveikinimo, o mano naujos karjeros pradžia. Galiu pasigirti, esu pirmas lietuvis, kuris Londone rugsejo 5 d. pasirodys „02 Academy“ salėje, todėl prašau mane palaikyti“, – į gerbėjus kreipėsi muzikantas.

Kovo 24 dieną, dalyvaudamas itin daug dėmesio sulaukusioje Edmundo Jakilaičio laidoje „Dėmesio centre“, E. Dragūnas tikino išeinantis tam, kad galėtų susikaupti ir ramiai kurti muziką. „Muzikos iš manęs niekas niekada neatims. Tai yra mano viduje. Aš niekada neturėjau jokios kitos profesijos, net kai man buvo labai sunku ir kai aš neturėjau už ką valgyti. Visada buvau tik tai tuo. Tai nedings niekur. Aš noriu pailsėti nuo dėmesio“, – LRT eteryje kalbėjo jis.

Jis taip pat pridūrė, kad artimiausiu metu ketina išvažiuodi padirbėti su prodiuseriais Niujorke ir Los Andžele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (518)