Betsė yra vyresnio amžiaus kalytė. Jau pačią pirmą dieną apžiūrėję jos burnytę, ant dantenų pastebėjome kažkokius darinius, užkritusius ant dantukų. Nuvežėme Betsiukę pas veterinarijos gydytoją ir mums pasakė, kad tai dantų epulis, kuris gali dar labiau padidėti. Neaišku, koks tas darinys buvo, per kiek laiko jis išaugo, tačiau gydytojai rekomendavo jį šalinti, nes jei darinys didės Betsei bus sunku valgyti, jis ims kraujuoti.

Kadangi nežinojome, ar Betsė kada nors buvo vakcinuota, pirmiausiai šunytę paskiepijome, o tada užsirašėme to nelemtojo darinio šalinimui. Betsės burnytės operacija, epulių šalinimas kainuos apie 50 Eurų. Jei galite prisidėti prie Betsės burnytės sutvarkymo ir padėti mums sumokėti klinikai, būtumėme be galo dėkingi, nes bėdulių yra labai daug, o be jūsų pagalbos to daryti tiesiog negalėtumėme.

Paaukoti Betsės burnytės sutvarkymui galite aukodami nors ir po nedidelę sumą į mūsų sąskaitą, paskirtyje nurodydami: „Betsei“. Sąskaitą rasite mūsų svetainėje „Beglobis“, rubrikoje „Parama“. Paaukoti gali ir gyvenantys užsienyje per „PayPal“ sistemą. Jei jums įdomu sužinoti daugiau apie Betsę ar pasiteirauti apie jos savijautą, galite paskambinti tel. 8 684 74 049, 8 652 44 093.