Dirbdama trejus metus laidoje „Valanda su Rūta“ galiu pasakyti, kad tai greičiausiai impulsyvus dainininkės emocijų proveržis. Kodėl tuomet Mia per filmavimą ar po jo nesiskundė, kad jai kas nors netinka?

Pasakysiu atvirai: mes, kviesdamos Mią, jos net neįtraukiame į svečių sąrašą, nes nebeužtenka rankos pirštų suskaičiuoti atvvejų, kai mus pavedė. Tiesiog tikimes, gal šį kartą, duok Dieve, ateis.

O jei dar atviriau, kartais tikrai tenka iškarpyti interviu vietas, kai matai, kad žmogus, na, sakykime, iš streso ir jaudulio kiek nusišnekėjo, nes tu jį saugai ir gerbi.

Pašnekovų pakalbinta jau šimtai, mes su jais draugaujam, saugom paslaptis, susiskambinam, čia dirbdama aš kaip redaktorė jaučiuosi gerbiama pašnekovų, niekas manęs ir kolegių žurnaliūgomis nevadina. O ir šiaip, įvardinkit jūs man bent vieną geresnę laidą Lietuvoje.

Į tokį pokalbių laidos redaktorės komentarą reagavo ir Mia. Ji kaltina laidos kūrybinę grupę dezinformacijos skleidimu ir patikino pati nenorinti filmuotis R. Mikelkevičiūtės laidoje.

„Būtų labai įdomu (sužinoti – DELFI), kiek kartų aš jus pavedžiau? Tai dar vienas melas. Kaip jūs drįstat tokias nesąmones rašyti? Jei atsisakymas ateiti į laidą yra pavedimas, tai aš tada tyliu. O jūsų laidoje aš retas svečias, nes pati nenoriu filmuotis. Ir gana čia skleisti šitą dezinformaciją, gėda man už jus. Tai tiek šiam kartui“, – socialiniame tinkle rašė Mia.

Ir vėl Mios komentaras neliko nepastebėtas „Valandos su Rūta“ redaktorės. Ji rašė, esą buvo ne vienas kartas, kai Mia neatvyko filmuotis į laidą. Neva nepaisant to, Mia vis tiek kviečiama į laidas.

„Mes tave nuolat kviečiam, nes esi labai gera pašnekovė – atvira ir nuoširdi, tą patvirtins bet kuris žurnalistas. Nekalbu apie tai, kad žiūrovai tave myli“, – rašė pokalbių laidos redaktorė.

Tačiau Mios tokios eilutės nepaguodė, ji atvirai išrėžė, ką galvoja apie laidos kūrėjus. „Išvardinkit, kuriuos kartus aš jus pavedžiau? Su datomis, prašyčiau. Ir beje, labai gerai prisimenu tave pas save svečiuose. Va tokie žmonės būna. Į akis šypsosi, o užantyje laiko peilį. Ir kaip tau ne gėda?“, – laidos redaktorės komentarais piktinosi Mia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (788)