Be galo skanus, lengvai paruošiamas ir gražus tortas papuoš Velykinį stalą!

Jums reikės:

Pagrindui:

300 gramų vanilinių sausainių, sumaltų labai smulkiai
80 gramų ištirpinto sviesto

Tortui:

1 kg Philadelphia sūrio
200 g cukraus
4 kiaušiniai
50-80 g persikų likerio (arba persikų esencijos)
Didelis indelis konservuotų persikų (arba 2 maži)

Pagaminimas yra be galo paprastas. Į torto formą išklojame ir stipriai prispausdami padarom pagrindą iš susmulkintų sausainių, ir tirpinto sviesto. Tada įdėkite formą su padarytu pagrindu į šaldytuvą, kol išplaksite torto masę.

Kambario temperatūros produktus (kad lengviau plaktųsi) sudedame į dubenėlį: sūrį, cukrų, kiaušinius, likerį ir plakame iki vientisos masės. Trečdalį konservuotų persikų supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į torto masę, išmaišome.

Supilame sūrio masę į torto formą su sausainių pagrindu ir kepame 160 laipsnių orkaitėje 55 min.

Atvėsintą tortą (visą naktį šaldytuve) puošiame likusiais persikais, kaip matote mano nuotraukose.

Skanaus!

Rasa Survilienė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)