Bendrovės pajamos palyginamuoju laikotarpiu ūgtelėjo 5 proc. - nuo 45,8 mln. iki 48,1 mln. litų.

Pelnas prieš palūkanas bei mokesčius siekė 4,1 mln. litų, o tuo pačiu laikotarpiu pernai - 4 mln. litų.

"Negatyvus efektas dėl pervežto krovinio apimčių sumažėjimo Vokietijos linijose, lyginant su 2004 metų pirmuoju ketvirčiu, buvo kompensuotas išaugusia veikla Švedijos linijoje", - teigiama pranešime.

Šių metų gegužės pradžioje LBS priklausė 7 keltai ir 4 sausakrūviai laivai, dar 3 sausakrūviai laivai yra nuomojami.

LBS keltai iš Klaipėdos plaukioja į Kylį, Karlshamną, Zasnicą, o iš Rygos - į Liubeką, išnuomoti laivai plaukioja Kanarų salyne. Pagrindinis trampinių laivų darbo regionas išlieka tas pats: Baltijos jūra - Šiaurės jūros ir Atlanto vandenyno uostai žemyninėje Europoje - Viduržemio jūra - Juodoji jūra.

LBS grupė pernai uždirbo 17,8 mln. litų audituoto grynojo pelno, įmonių konsoliduoti pardavimai pernai išaugo 21 proc. - iki 220,8 mln. litų. Šiemet įmonė laukia panašių rezultatų.

LBS akcininkai nutarė pasitraukti iš Vilniaus vertybinių popierių biržos. Tol, kol LBS akcijos bus biržoje, bendrovė galės supirkti savo akcijas. Savo akcijų pirkimui sudarytas 32,4 mln. litų rezervas.

LBS įstatinis kapitalas - 332,547 mln. litų. LBS akcijos antradienį biržoje kainavo 77 centus, šia kaina visos įmonės vertė siekia apie 256 mln. litų.

Danijos DFDS valdo 93,2 proc. LBS balsų. LBS turi įsigijusi maždaug 1,2 proc. savo akcijų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją