Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt padeda iššifruoti kai kurias vyrų žinutes.

„Labas“. Ar esate iš vaikino gavusi laišką, kuriame tėra tik vienas paprastas „labas“ ir daugiau nieko? Daugelis merginų nemėgsta gauti panašių laiškų ir dažnai nekreipia į tokius laiškus dėmesio. Paradoksalu, tačiau dažnas vaikinas siunčia būtent tokius laiškus norėdamas susipažinti. Jei vaikinas jums parašė kad ir šį vienintelį žodį, jis neabejotinai nori su jumis pabendrauti, tačiau galbūt nežino, kaip atkreipti jūsų dėmesį. Suteikite jam tokį šansą.

„Atleisk, negalėsiu“. Įsivaizduokite situaciją, kad pažinčių svetainėje susipažinote su simpatišku vaikinu, ne kartą tarėtės susitikti, tačiau jis visuomet likus dienai iki susitikimo atšaukia jūsų pasimatymą, pasiteisindamas atsiradusiais netikėtais darbais. Akivaizdu, kad jei jis visada paskutinę minutę atšaukia planus susitikti, jūs paprasčiausiai jo nedominate. Verčiau negaiškite laiko ir dairykitės kito vaikino.

„Labas rytas“ arba „Labanakt“. Jei jis kas rytą arba vakarą atsiunčia žinutę, kurioje tiesiog pasisveikina arba palinki labos nakties, greičiausiai jūs jam labai patinkate ir jis norėtų su jumis užmegzti artimesnius santykius. Tai parodo, kad jūs esate ta mergina, apie kurią jis pagalvoja vos prabudęs. Labai tikėtina, kad jis jums šį tą jaučia.

Siunčia kelias vienodas žinutes. Jei vaikinas išsiunčia jums žinutę ir nesulaukęs atsakymo ją pakartoja, nėra abejonės, kad jam labai svarbu sulaukti jūsų atsakymo, nes jūs jam labai patinkate. Taip pat jūsų simpatija taip gali elgtis tuomet, jei nerimauja dėl jūsų santykių ir nėra tikras dėl jūsų jausmų jam. Pavyzdžiui, jei judu jau buvote pasimatyme, tačiau po jo taip ir neatsiliepėte į jo žinutes, jis tikriausiai nerimauja, kad jums tiesiog nepatiko judviejų susitikimas. Leiskite jam kaip įmanoma greičiau žinoti, kokie jūsų ketinimai jo atžvilgiu.

Negaili komplimentų. Jei jo pirmoje žinutėje vieni komplimentai, o jūs dar nė nebuvote susitikę, iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad jums parašė tikras džentelmenas. Dažniausiai tai būna bendro pobūdžio komplimentai, kuriuos galima pritaikyti bet kuriai merginai. Tačiau nesileiskite suklaidinama pirmojo įspūdžio. Dažnai taip elgiasi vyrai, kurie neapsiriboja bendravimu su viena mergina, o sakyti komplimentus drįsta tik virtualiai. Verčiau kreipkite dėmesį į tuos vaikinus, kurie pasako gal nedaug, bet taiklių komplimentų, skirtų tik jums.

„Taip“, „Tai jau tikrai“, „Aha“ ir t.t. Jei parašėte jam labai ilgą laišką, kuriame papasakojote apie save, atskleidėte savo lūkesčius ir pan., o jis atrašė tik kelis beprasmius žodelius, matyt, jis nenori gaišti laiko ilgiems susirašinėjimams. Jei jis pats pasiūlys susitikti, greičiausiai jis tiesiog labai konkretus žmogus, kuriam galbūt sunku parodyti savo jausmus. Tačiau jei iš jo iniciatyvos nesulauksite, tikriausiai paprasčiausiai jo nedominate.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!