Ingredientai:

karšto rūkymo žuvis (pavyzdžiui, upėtakis)
džiovinti arba konservuoti jūros kopūstai
sojos padažas
alyvuogių aliejus
sezamo aliejus
česnakas
sezamo sėklos
virti kiaušiniai
švieži agurkai

Gaminimas

Į sūrų vandenį pamerkite džiovintus jūros kopūstus (galima naudoti ir konservuotus). Šiaudeliais susmulkinkite vieną ilgavaisį agurką ir užpilkite sojos, česnako, šaukštelio cukraus, šlakelio sezamų aliejaus bei alyvų aliejaus mišiniu.

Paskrudinkite sezamų – įprastų ir juodųjų. Gan stambiai (pavyzdžiui, į aštuonias dalis) supjaustykite virtą kiaušinį, nukaulinus susmulkinkite pusę karštai rūkyto upėtakio. Viską išmaišykite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)