Ingredientai
Juoda duona
1
vnt.
Rūkytos kiaulių ausys
3
vnt.
Kietasis sūris
200
g
Lydytas sūrelis
200
g
Majonezas
100
g
Česnakai
2
skiltelės
Petražolės
pagal skonį
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Supjaustykite duoną juostelėmis. Iškepkite įkaitintame aliejuje.
Pasiruoškite padažą iš lydyto sūrio, majonezo, česnako. Visus ingredientus sudėkite į dubenį ir gerai išmaišykite.
Kietąjį sūrį sutarkuokite.
Iškeptos duonos vieną galą pamirkykite į padažą ir tarkuotą sūrį, ir taip visas keptas duonos juosteles.
Duoną sudėkite ratu ant padėklo.
Supjaustykite kiaulės rūkytas ausis juostelėmis ir sudėkite į duonos rato vidurį, papuošiame petražolėmis.
Ingredientai: Vienas kepalas duonos; Trys kiaulės ausys; 200g tarkuoto sūrio \"Gouda\"; 200g natūralaus lydyto sūrio \"Žemaitijos\"; 100g majonezo (pagal skonį); 1-2 2esnako skiltelės; 2-4 petražolių šakelės papuošimui.
Atsiliepimai