Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Supjaustykite duoną juostelėmis. Iškepkite įkaitintame aliejuje.

Pasiruoškite padažą iš lydyto sūrio, majonezo, česnako. Visus ingredientus sudėkite į dubenį ir gerai išmaišykite.

Kietąjį sūrį sutarkuokite.

Iškeptos duonos vieną galą pamirkykite į padažą ir tarkuotą sūrį, ir taip visas keptas duonos juosteles.

Duoną sudėkite ratu ant padėklo.

Supjaustykite kiaulės rūkytas ausis juostelėmis ir sudėkite į duonos rato vidurį, papuošiame petražolėmis.

Ingredientai: Vienas kepalas duonos; Trys kiaulės ausys; 200g tarkuoto sūrio \"Gouda\"; 200g natūralaus lydyto sūrio \"Žemaitijos\"; 100g majonezo (pagal skonį); 1-2 2esnako skiltelės; 2-4 petražolių šakelės papuošimui.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai