Jo atsiųstame filmuke matyti, kaip vairuotojas važiuoja A juosta, skirta autobusams, taksi automobiliams, elektromobiliams ar 4 bei daugiau keleivių turintiems automobiliams.

„Esu taksistas, labai labai erzina tokie vairuotojai, važinėjantys A juosta. Dabar nufilmavau parodyti kaip pavyzdį kitiems, šiaip norėjau ryte ar vakare nufilmuoti, kaip Ukmergės g. neįmanoma greitai nusigauti per tokius vairuotojus A juostoje“, – piktinosi taksistas.

Galima būtų suabejoti, ar vairuotojas skaitytojo atsiųstame vaizdo įraše iš tiesų pažeidė KET, nes galėjo vežti 3 ar daugiau keleivių, tačiau filmuke priartinus automobilį matyti, kad 3 ar 4 keleiviai, neskaičiuojant vairuotojo, automobilyje nesėdi.

„Čia ta mėlyna mašina, vairuotoja ten – panelė, viena mašinoje važiavo, priartinau parodyti“, – rašė skaitytojas.

Prašome Jūsų – pasidalinkite savo patirtimi iš Lietuvos kelių! Gal norite apginti Lietuvos vairuotojus? O gal tam tikros markės automobilių vairuotojų saugotės? Norite pasidalinti istorija, kaip jums teko tapti nekultūringo vairavimo liudininku?


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)