„Partner“, pasižymintį patogia kabina ir didele keliamąja galia, galima rinktis dviejų ilgių – 4,38 ir 4,63 m. Prekių skyriaus tūris padidėjo atitinkamai 3,7  ir 4,1 m3, o vežamų prekių masė – 625 ir 890 kg.

Atnaujinti „Partner“ priekiniai žibintai, o priekinės grotelės yra tokios kaip ir kitų naujų „Peugeot“ modelių. Gamintojai ant buferio sumontavo paminkštinimus, kuriuos, jei kartais būtų subraižyti ar įlenkti, labai lengva pakeisti.

Peugeot Partner“ pradžioje bus galima rinktis iš šešių VTi benzininių variklių ir „BlueHDi“ dyzelinių variklių nuo 75 iki 120 AG. „BlueHDi 100 S&S“ versijos CO2 kiekis savo klasėje yra rekordiškai mažas –109 g/km.

„Partner“ standartinei įrangai priklauso ABS, avarinio stabdymo sistema, traukos kontrolės sistema ESP, pagalbinė važiavimo įkalne sistema ir padangų slėgio kontrolės sistema. Pastovaus greičio palaikymo sistema ir greičio ribotuvas nuo šiol standartinei įrangai priklauso nuo antro įrangos lygio.

Vairuotojo kabinoje keleiviams skirta beveik 60 litrų vietos daiktams. Uždara daiktadėžė prie vairo ir rašomasis stalelis po sulankstomuoju vidurinės sėdynės atlošu yra ypač naudingi ir patogūs verslo naudotojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)