Vaizdo medžiagoj matyti, kaip iš važiuojančio BMW automobilio liuko iš pradžių išlindo viena mergina ir prisėdo ant automobilio stogo, po to prie jos prisijungė ir kita. Apsikabinusios kelionę jos tęsė važiuodamos ant automobilio stogo.

Šiaulių apskrities policijos komisariato Kelių policijos biuro pareigūnai netruko nustatyti, kad vaizdo įraše užfiksuotas automobilis priklauso vienai 62 metų šiaulietei.

Iš pradžių ji tvirtino, kad automobilį vairavo ji pati, tačiau pareigūnai, nepatikėję, jog tokio amžiaus moteris galėtų taip lengvabūdiškai per miestą ant automobilio vežti žmones, įspėjo dėl atsakomybės už melagingą liudijimą. Tada moteris nurodė, kad automobiliu važinėja jos anūkas.

Dar nė metų vairuotojo stažo neturinčiam 18-mečiui už chuliganišką vairavimą buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas ir skirta 434 eurų bauda bei 13 mėnesių atimta teisė vairuoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)