Visai nenuostabu, kad tokį skelbimą socialiniame tinkle išplatinęs asmuo sulaukė didžiulio susidomėjimo. Su klaidomis parašytu jo skelbimu, kuriame nurodytas telefono numeris ir elektroninio pašto adresas, dalijamasi iki šiol.

Vilniaus rajone darbo ieškantis pilietis X internautų pramintas žmogumi orkestru, svajonių jaunikiu. Apibendrinant, daug žadantis. Tačiau pabandžius asmeniškai susisiekti paaiškėjo kraupi tiesa. Tokio žmogaus tiesiog nėra. Kaip ir elektroninio pašto adreso. Telefonas – amžinai užimtas.

Vis dėlto, iniciatyva prisistatyti surašant viską, ką moki ar manai mokantis, neliko be atgarsio. Kaip ir skelbime paliktos rašybos klaidos, tariamajam žmogui orkestrui suteikusios gyvybės, o skambinantiems – vilties, kad Vilniaus rajono gyventojas ne X, o tikras žmogus.

Socialiniuose tinkluose dalindamiesi pavyzdiniu skelbimu vyrai sudarinėjo savo gebėjimų sąrašus, o vienas jų išplatino skelbimą, kuriame ieško moters, mokančios: virti, kepti, troškinti, apkabinti, sodinti, ravėti, siuvinėti, megzti, šluostyti, daiginti, skiesti, druskinti, maišyti, nerti, plaukti, garbanoti ir t.t. ir panašiai.

Pasidalinkite savo patirtimi – ar esate bandę internetu ieškoti darbo? O gal jums yra pavykę internetu ne įsidarbinti, o rasti meilę? Pasidalinkite savo patirtimi – ar šiais laikais virtualiai galima susikurti geresnį gyvenimą per internetą?

Savo patirtimi galite pasidalinti žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)