Gaminimo eiga

Supjaustykite kiaulieną į keturias vienodas dalis, įtrinkite prieskoniais ir palikite pastovėti mažiausiai valandą.

Vėliau kepkite tiesiai ant ugnies iš abiejų pusių po 4–5 minutes, kol mėsa gražiai apkeps. Tačiau neperkepkite, kad ji neišsausėtų.

Nuimkite nuo ugnies ir palaikykite šiltai apie 5 min.

Patiekite su keptomis bulvėmis ir Jūsų mėgiamu padažu.

PATARIMAS! Kai kiaulieną kepate uždengtoje kepsninėje, labai svarbu, kad jos gabalėliai būtų vienodo dydžio.

Pavirkite nenuluptas bulves apie 10 min. Tada leiskite joms pastovėti ir perpjaukite pusiau (didesnes į keturias dalis).

Kepkite puseles kepsninėje nuolat vartydami tiesiai ant ugnies apie 5 min., kol jos gražiai apkeps. Nuėmę nuo ugnies, pabarstykite bulvių prieskoniais su prieskoninėmis žolelėmis

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai