Šįkart į DELFI skaitytojo nuotrauką pakliuvo sostinės Užupio g. ant remontuojamo namo stogo užsilipęs vyriškis, panašu, nedėvintis nei šalmo, nei turintis apsaugos apraišus.

Statybos Užupio g., ar tai saugu? Be jokių saugumo priemonių ant statomo namo stogo... Čia drąsa ar aplaidumas?“, – stebėjosi nuotrauką atsiutęs skaitytojas.

DELFI primena, kad „statybininkus-ekstremalai“ jau buvo užfiksuoti Panevėžyje. Tąkart darbuotojai dirbo be apsaugos apraišų neaptvertose pavojingose zonose, kai kurie jų nedėvėjo šalmų, nebuvo instruktuoti, kaip saugiai statyti pastolius. Tąkart Valstybinės darbo inspekcijos (VDI) Panevėžio skyriaus inspektoriai pranešė, kad atsakingiems asmenims bus taikoma administracinė atsakomybė.

„Prašome visų piliečių, pastebėjusių, kad darbai vykdomi nesaugiai, nedelsiant informuoti teritorinio VDI padalinio darbo inspektorius, pranešti VDI pasitikėjimo telefonu (8 5) 213 9750 arba el. paštu info@vdi.lt“, – tada nurodė inspektoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)