Be jau paskelbto realybės šou „Meilės trikampis”, kuris pernai tapo populiariausia vasaros laida, antrosios dalies, TV3 kurs dar vieną vasaros realybės dramą „Namas”, kurios nugalėtojams teks didžiausias prizas Lietuvos realybės šou istorijoje.

„Tai bus visiškai naujas realybės šou – labai populiarus visame pasaulyje ir dar niekada nebandytas Lietuvoje. Šiame realybės šou dalyvauti žmonės bus kviečiami poromis – kovoti už didžiausią prizą TV istorijoje galės ir kolegos, ir šeimos nariai, ir draugai, ir partneriai. Dviese jie turės galimybę laimėti visiškai įrengtą naujutėlaitį namą su žemės sklypu Vilniuje”, – sako naujo TV3 realybės šou prodiuseris, kūręs ir brangiausią visų laikų Baltijos šalių realybės šou „Džiunglės”, Vygintas Prebergas.

Netrukus TV3 televizija pakvies veiklius, aktyvius, savo būsto išsiilgusius ir praturtėti norinčius žmones dalyvauti šiame realybės šou. Dalyvio anketų TV3 žiūrovai gali ieškoti spaudoje ir oficialioje TV3 svetainėje www.tv3.lt.

Realybės drama „Namas” su didžiausiu prizu Lietuvos realybės šou istorijoje – netrukus per TV3. Daugiau informacijos apie šį realybės šou rasite naujienų portale „Delfi”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją