Vienu iš šventės akcentų tradiciškai taps „Bard‘akas“ – akustinės muzikos koncertas, suvienijantis kiekvieną muzikos mėgėją – nuo fakultete gitara brazdinančių studentų, iki profesionalių bardų. Kovo 20 d. vyksiančiame dainuojamosios poezijos vakare klausytojų ausis džiugins ne tik būrys atlikėjų iš VU Filosofijos fakulteto, bet ir daugumai žinomas Žilvinas Ališauskas, Andrius Kaniava, Saulius Bareikis ir grupės „Atika“ lyderis Dainius Žvirblis. Visiems pažįstamas renginys vyks naujoje erdvėje – senovine dvasia dvelkiančiame muzikiniame teatre „New York“, Vilniuje.

„Fiesta Personæ‘15“ nestokos ir naujovių. Savo knygomis ir rankdarbiais kovo 19 d. dalinsimės pirmą kartą Filosofijos fakultete vyksiančiame Bursturgyje. Akis paganyti kvies teminis kino vakaras, kuriame ne tik žiūrėsime kontraversišką filmą, bet ir apie jį diskutuosime su sociologu Gyčiu Valatka. Taip pat stebėsime V. Juraičio parodą „Vilniaus Universiteto studentų bendrabučio gyventojai (1974-1976m.)“. Socionomai rengs diskusija apie orumą ,,Ar tau viskas ORE?“. O socialinės politikos diskusija palies vieną aktualiausių šių dienų temų „Šeimos politika: progresas ar regresas?“.

Daugiau informacijos apie kitus „Fiesta Personæ‘15“ renginius galima rasti renginio tinklapyje arba puslapyje „Facebook“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)