Naujasis „Samsung“ flagmanas su 5,1 colių įstrižainės „Quad HD“ raiškos „Super AMOLED“ technologijos ekranu tapo tik antru išmaniuoju telefonu po planšetofono „Galaxy Note 4“, kuris gavo įvertinimą „Very Good to Excellent“ (nuo „labai gerai“ iki „puikiai“).

„Galaxy S6“ turi 2560 х 1440 taškų raiškos ekraną, o kartu ir rekordinį taškų tankį – 577 ppi. Čia naudojamas AMOLED ekranas, kuris per metus gana smarkiai patobulėjo.

Pirmuose „Galaxy S“ modeliuose ekranai buvo ne tokie ryškūs, naudojo daug energijos, o per didelis kiekis atspindimos šviesos apsunkindavo jų naudojimą lauke.

„Galaxy S6“ ekrane naudojama taškų išdėstymo technologiją „PenTile“, todėl atskirus taškus vargu, ar pavyks įžiūrėti net ir labai norint. „Samsung“ savo programinėje įrangoje naudoja tris atvaizdavimo režimus (lyginant su vieninteliu „iPhone 6“): prisitaikantį, foto ir bazinį.

Ekrano energetinis apetitas taip pat labai mažas: „Galaxy S6“ atveju jis sudaro 0,65 W. Palyginimui: „Galaxy S5“ – 0,82 W, tuo tarpu „iPhone 6“ – 1,52 W. Tiesa, „Samsung“ flagmanas nusileidžia „iPhone 6“, kalbant apie maksimalų ryškumą – 348 cd/m2 prieš 566 348 cd/m2.

„Galaxy S6“ buvo lyginamas su „iPhone 6“ pagal kontrasto lygį, spalvų atvaizdavimo tikslumą ir matymo kampus. Šiuose testuose „Samsung“ flagmanas pripažintas nugalėtoju.