Rungtynės buvo žaidžiamos pagal naująsias FIH taisykles – 4 kėliniai po 15 min.

Įvarčius Lietuvos rinktinei pelnė Evelina Malyševa, Ugnė Chmeliauskaitė, Jūratė Juodytė ir Kristina Poškutė.

Penktadienį mūsų ekipa dar susitiks su Ukrainos nacionaline komanda.

Kovo 14-ąją Airijos sostinėje prasidės oficialios kovos, mūsiškės pirmąją turnyro dieną susitiks su Čilės riedulininkėmis. Kovo 15-ąją mūsiškių laukia mačas su Austrijos rinktine, o kovo 17-ąją – su Baltarusijos.

Kovo 19-ąją vyks ketvirtfnaliai (grupių pirmosios vietos žais su ketvirtosiomis, o antrosios – su trečiosiomis), kovo 21-ąją – pusfinaliai, o kovo 22-ąją – finalai. Finalininkės pelnys kelialapius į Pasaulio lygos III etapą, o trečiąją vietą užėmusios ekipos likimą, pasibaigus visiems II etapo turnyrams, lems reitingas.

Lietuvos (34 vieta FIH reitinge), Čilės (20), Baltarusijos (18) ir Austrijos (27) rinktinės rungtyniaus turnyro B grupėje, o A grupėje grumsis Turkija (36), Kanada (22), Ukraina (25) ir Airija (14).

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)