PSG po itin kontroversiško teisėjo Bjoerno Kuiperso sprendimo 32 min. liko be savo puolimo lyderio Zlatano Ibrahimovičiaus, kuriam buvo parodyta tiesioginė raudona kortelė, tačiau nesutriko ir po puikių Davido Luizo bei Thiago Silvos įvarčių galva prasibrovė į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį.

Tokia susitikimo baigtimi nusivylęs „Chelsea“ ekipos treneris Jose Mourinho kaltino ne sėkmės trūkumą, o savo auklėtinius.

„Varžovai nusipelnė laimėti. Kai komanda negali apsiginti nuo dviejų kampinių ir po jų praleidžia įvarčius bei negali susitvarkyti su spaudimu turėdama vienu žaidėju daugiau, ji nėra verta pergalės. Man tai buvo staigmena. Esu nusivylęs, bet stengiuosi į viską žiūrėti pragmatiškai: kai oponentai yra geresni, jauti, kad nusipelnei pralaimėti.

Pasakiau žaidėjams, kad mums dar liko Anglijos „Premier“ lygą, kurią turime laimėti. Taigi dabar – ne laikas verkti. Tie patys žaidėjai turės žengti į aikštę sekmadienį (rungtynėse su „Southampton“ – DELFI), o jie sugebėsime iškovoti Anglijos čempionų titulą ir Lygos taurę, sezonas vis tiek bus fantastiškas. Taigi turime judėti į priekį“, – tikino J. Mourinho.

Jis taip pat pridūrė, kad po mačo kalbėjo su Zlatanu Ibrahimovičiumi ir užjautė jį dėl raudonos kortelės: „Tikiuosi, UEFA peržiūrės šį epizodą ir pakeis savo sprendimą bei leis Zlatanui žaisti ketvirtfinalyje“.

To nori ir PSG strategas Laurentas Blancas, tačiau viskas dabar priklausys nuo Drausmės komiteto malonės.

Pats Z. Ibrahimovičius po rungtynių pareiškė, kad stengėsi išvengti kontakto su Oscaru ir nesuprato, kodėl šis raitėsi iš skausmo, o dešimt kitų „Chelsea“ žaidėjų, apspitę arbitrą, verkė it vaikai.

UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio burtai, suskirstysiantys aštuonis klubas į keturias poras, bus traukiami kitą penktadienį, kovo 20 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)