Garsiojo Željko Obradovičiaus erą vis labiau praeityje paliekanti Atėnų komanda praėjusį sezoną susigrąžino Graikijos čempionų titulą, o šiais metais gana tvirtai bando žygiuoti link TOP-8 etapo.

Po Eurolygos TOP-16 pirmojo rato pabaigos su 5 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais graikai buvo E grupės antroje vietoje. Tačiau pastaruosiuose dvejuose turuose patirtos nesėkmės rungtynėse su pagrindiniais konkurentais iš Tel Avivo ir Barselonos stumtelėjo „Panathinaikos“ ekipą dviem laipteliais žemyn.

Trijų pralaimėjimų seriją Duško Ivanovičiaus auklėtiniai buvo patyrę ir reguliariojo sezono pabaigoje, todėl neabejotina, jog Kaune griežtasis serbas nenorės susikomplikuoti padėties kovojant dėl teisės žaisti Eurolygos ketvirtfinalyje. Vasarą prie „Panathinaikos“ vairo stojęs 57-erių krepšinio specialistas stebina kiek pakitusia išvaizda, tačiau iš savo krepšininkų ir toliau vis dar reikalauja begalinio atsidavimo bei nenuilstamo darbo alinančiose treniruotėse.

„Nežinau, kaip varžovai reaguoja į paskutiniąsias nesėkmes komandos viduje, tačiau kiekvienas atvykstantis į Kauną žino, kad „Žalgirio“ arenoje niekada nebus lengva. Dabar svarbiausia mums patiems yra gerinti savo žaidimą ir tinkamai pasiruošti penktadienio rungtynėms“, - teigė „Žalgiris TV“ pašnekovas Š. Jasikevičius, taip pat atsakęs, ar dar tenka pasistumdyti su žalgiriečiais komandos treniruotėse.

„Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ rungtynės kovo 13-ąją prasidės 19.45 val., o dar daugiau pokalbių „Žalgiris TV“ žiūrovų laukia penktadienį, kai 11.35 val. startuos tiesioginė transliacija iš studijos, kurioje lankysis po du „Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ atstovus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)