Sutartis tarp „Sūduvos“ ir I. Kazlauskaitės sudaryta iki šio sezono pabaigos, o žaidėja galės padėti savo komandai jau pusfinalio serijoje.

I. Kazlauskaitė į Lietuvą grįžta po vienerių metų pertraukos. 2014/2015 metų sezoną gynėja pradėjo Belgijoje, kur gynė aukščiausioje lygoje rungtyniaujančios Lježo „Panthers“ garbę.

„Panthers“ gretose I. Kazlauskaitė per 19 žaidimo minučių spėdavo pelnyti po 7,3 taško ir atkovoti po 3 atšokusius kamuolius. Belgijos klubo vadovybė savo oficialiame tinklapyje padėkojo Ievai už atliktą darbą ir palinkėjo sėkmės Lietuvoje.

Kovo 23 dieną savo 21-ąjį gimtadienį švęsianti šiaulietė 2013/2014 metų sezone atstovavo gimtojo miesto „Rūtos-Universiteto“ komandai, kur buvo viena iš lyderių ir per vidutiniškai 29 minutes pelnydavo po 12.3 taško ir atkovodavo po 5 kamuolius.

Ieva taip pat yra laikoma viena iš perspektyviausių savo kartos krepšininkių bei yra atstovavusi jaunučių, jaunių ir jaunimo rinktinėms.

Rimvydas Samulėnas: „Ieva domėjomės jau prieš sezoną, tai yra jauna perspektyvi žaidėja, kurią gerai prisimenu iš praėjusių metų. Žinome, kad ji – metikė. Šiuo papildymu siekiame užkamšyti spragas, atsiradusias lengvojo krašto pozicijoje, kuomet iškrito Rita Milieškienė. Ieškojome ir vidurio puolėjos, tačiau neradus tinkamo varianto nusprendėme pasipildyti lengvojo krašto pozicijoje. Mano komandos puolimas šiuo metu veikia, tačiau norisi labiau sustiprinti komandinę gynybą. Ievos taškų mums reikės, bet pirmiausiai norėsiu, kad ji visą save atiduotų gynyboje“, - teigė „Sūduvos“ komandos vyr. treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją