Trakiškiai pirmavo po 36-ą minutę Luko Kochanausko smūgio, o antro kėlinio pradžioje - 47-ą minutę - Ričardas Beniušis santykį išlygino.

Trakų žaidėjas iš Armėnijos Davidas Aršakijanas 20-ą minutę buvo įmušęs įvartį, bet teisėjas jo neįskaitė, nes užfiksavo nuošalę. Po lygiųjų „Kruoja“ su vienu tašku pakilo į šeštą turnyro lentelės vietą, o „Trakai“ (taip pat 1 taškas) rikiuojasi septinti.

Rezultatas:

Trakų „Trakai“ 1 - 1 Pakruojo „Kruoja“.

„Trakai“: M. Rapalis, J. Januševskis, L. Klimavičius, E. Gaurilovas, A. Gurenka (68 min. R. Solominas), A. Lipskis, P. Malinauskas, J. Mamajevas, E. Zasavitčis (63 R. Stanulevičius, 76 min. D. Šėgžda), D. Aršakijanas, L. Kochanauskas.

„Kruoja“: F. Gomesas, A. Crisanas, V. Pocevičius, A. Skroblas, D. Strockis, T. Birškys (90 min. S. Olberkis), D. Boubakary (68 min. M. Adamenka), Edelino (86 min. A. Mikaitis), D. Miranda, A. Bagočius, R. Beniušis.

„SMScredit.lt A lygos“ turnyro lentelė:

1.Atlantas22007:26
2.Sūduva22005:16
3.Žalgiris22004:06
4.Spyris22004:26
5.Stumbras21013:33
6.Kruoja20112:41
7.Trakai20112:61
8.Šiauliai20022:50
9.Utenis20021:40
10.Klaipėdos granitas20021:40

Rezultatyviausi žaidėjai: A. Paniukovas („Atlantas“) 6, Tomas Radzinevičius (Marijampolės „Sūduva“) 4, Andrius Velička (Kauno „Spyris“), Elivelto (Vilniaus „Žalgiris“) ir Lukas Kochanauskas („Trakai“) po 2 įvarčius.

Rungtynių eiga

Pirmame kėlinyje šeimininkai akivaizdžiai pirmavo pagal kamuolio kontrolę, o Aido Dambrausko auklėtiniams teko žaisti „antru numeriu“ ir laukti savo šansų kontratakose. Pakruojo komandos legionieriai nors ir rodė nemažas pastangas, tačiau susižaidimo stoka neleisdavo aštriau pagrasinti Mariaus Rapalio ginamiems vartams.

Savo ruožtu „Trakai“ ne kartą pavojingai grasino varžovams, kuriuos nuo praleisto įvarčio gelbėjo čempionate debiutavęs vartų sargas brazilas Felipe Gomesas. Vis dėlto 36-ą minutę brazilas buvo priverstas kapituliuoti ir jam teko traukti kamuolį iš savo vartų tinklo.
Jurijus Mamajevas atliko perdavimą „į plotą“ L. Kochanauskui, kuris įsiveržė į baudos aikštelę ir tiksliu smūgiu kaire koja išvedė „Trakų“ ekipą į priekį - 1:0.

Po pertraukos svečiai išlygino žaidimą ir jau 47-ą minutę sugrąžino pusiausvyrą. Po pakelto kampinio kamuolys palankiai atšoko R. Beniušiui, kuris smūgiuodamas iš arti nesuklydo.

Kiek vėliau „Kruojos“ lyderis turėjo dvi geras progas persverti rungtynių rezultatą. Pirmame epizode R. Beniušio įsiveržimą į baudos aikštelę nutraukė M. Rapalis, o antroje situacijoje vartininkas tik stebėjo kaip veterano galva smūgiuotas kamuolys skriejo visai šalia vartų skersinio.

70-ą minutę pavojinga ataka atsakė ir „Senosios sostinės riteriai“. Po keitimo aikštėje pasirodęs Ronaldas Solominas atliko perdavimą L. Kochanauskui, tačiau stipriai puolėjo smūgiuotą kamuolį atrėmė patikimai sužaidęs F. Gomesas.

Pačioje dvikovos pabaigoje po pakelto kampinio arti tikslo buvo galva smūgiavęs Edvardas Gaurilovas, bet ir vėl „Kruojos“ ekipą išgelbėjo patikimas vartų sargo žaidimas. Per pridėtą laiką nė vienai komandai nepavyko išplėšti pergalės.