„Raptors“ krepšininkai penktadienį išvykoje NBA lygos mače rezultatu 94:103 nusileido Šarlotės „Hornets“ ekipai ir pralaimėjo septintą kartą per aštuonis mačus.

Anot D. Casey, didžiausia jo komandos bėda buvo gynyba: „Svarbiausia yra apsiginti vienas prieš vieną, išlaikyti varžovą su kamuoliu prieš save, neleisti pralaužti tavo gynybos, nes tada susidaro grandininė reakcija. Turime sustabdyti varžovus, turime neleisti jiems prasiveržti su kamuoliu. Tai elementarus krepšinis.“

Jo auklėtiniai tragiškai pralaimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių (32-56), tačiau pagrindinis komandos aukštaūgis J. Valančiūnas visą ketvirtą kėlinį praleido ant suolo. Lietuvis žaidė tik 22 min., per kurias pelnė 9 taškus ir atkovojo 6 kamuolius.

„Raptors“ strategas puse lupų prisipažino padaręs klaidą, kai paliko J. Valančiūną ant suolo: „Man greičiausiai reikėjo jį sugrąžinti į aikštę, tačiau maniau, kad Amiro Johnsono ir Jameso Johnsono tandemas mums suteikė daugiau greičio. Tačiau tai atsiliepė kovojant dėl atšokusių kamuolių.“

Tuo tarpu pagrindiniame „Raptors“ gerbėjų tinklalapyje (raptorsrepublic.com) treneris keikiamas dėl neišnaudojamo vidurio puolėjo iš Lietuvos.

„Kai „Hornets“ išnaudodavo Alo Jeffersono ūgį prieš Patricką Pattersoną, galbūt kažkas turėjo žybtelėti D. Casey galvoje, tačiau nieko panašaus. Tiesą pasakius, manau, kad kai kurie fanai geriau supranta, kas vyksta aikštėje, nei D. Casey. Turime jau ne vieną pavyzdį, kai trenerio sprendimai rungtynių metu dažniau nepasiteisina, nei pasiteisina. Nuo to jau bloga“, – rašoma raptorsrepublic.com.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)