Buvome „Snow arenoje“, ten susimokėjome, pasiėmėme padangas ir paklausėme, kuri mūsų trasa. Darbuotoja pasakė, kad visos trasos užimtos, tik mūsų tuščia, tai pamatysime tuščią ir galėsime joje čiuožti. Nuėję pamatėme vieną tuščią trasą, kuri buvo labai ilga ir stati, pagalvojome, kad nesąmonė, bet visos kitos buvo užimtos.

Tada apačioje pamatėme barą ir nusprendėme jame pasiklausti apie tai, kur čiuožti. Čiuožiau iki jo su vaiku, bet reakcija suveikė tik tada, kai pamačiau, kad trenksimės. Vaiką paleidau anksčiau, kad jis iškristų, o aš iškristi iš padangos nespėjau. Bent jau taip manau, nes nieko nebeprisimenu ir pamenu tik tam tikras vietas ir žinau, ką pasakojo liudininkai, buvę kartu.

Aš trenkiausi su galva, gyvybę išgelbėjo šalmas, po smūgio dar atsistojau ir sakiau, kad viskas gerai, paskui nukritau ir mane išnešė į medicinos punktą. Į jį, žinoma, atėjo ir mane suklaidinusi darbuotoja, kuri dar pasakė, kad sakiusi ten nečiuožti, nors nesakė nieko. Tą patvirtino ir žmonės, buvę kartu.

Buvau išgabenta į Druskininkų ligoninę, o iš jos – į KMUK su greitąja pagalba. Lūžių nenustatė, sakė, jie gali pasimatyti vėliau. Man teigė, kad sutrenkti vidaus organai, galva. Sveikata ir savijauta su kiekviena diena vis blogėja, „Snow arenos“ paprašiau bent jau padengti išlaidas ir grąžinti pinigus už bilietus. Iš viso – 100 eurų, bet jie savo kaltę kategoriškai neigia ir atsisako.

Taip, manau, arena nekalta – kalta darbuotoja ir, manau, mokėti turi ji. Keista, kad jie gina ją, pasakydami, kad pasirašiau, jog atsakiau už save pati. Bet palaukit, pasirašiau dar prie štai, kai darbuotoja taip netiksliai suteikė informaciją. Už tą pasijuokimą aš neatleisiu.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

DELFI komentaro pasiteiravo „Snow arena“ komunikacijos vadovės S. Stasiukynienės:

„Mes, gavę skundą, pasižiūrėjome filmuotą medžiagą, apsiklausėme darbuotojus, paėmėme pasiaiškinimus. Situacija yra tokia, kad moteris visiškai nesilaikė arenoje nustatytų taisyklių, nestebėjo ženklų. (...) Ji su vaiku ir dar viena moterimi norėjo slidinėti su sniego padanga.

Nuomos darbuotoja ją palydėjo iki trasos, parodė, kur ji turėtų čiuožti, perkėlė jai padangą per turniketą, ir ji išėjo į šaltąją zoną, dar sutiko vieną darbuotoją, pareinantį iš šaltosios zonos, jis parodė, kur jai čiuožti dar kartą, palydėjo link tos pusės, kur yra speciali „snow tubing“ trasa, o ji nuėjo į pagrindinę trasą, įsisodino savo mažametį vaiką ir nusileido nuo kalno.

Vaikui nieko nenutiko, moteris susižalojo, tai mūsų darbuotojai sureagavo ir greitai prisistatė greitoji pagalba.“

Pašnekovė patvirtino, kad visi arenos lankytojai pasirašo arenos taisykles, kad su jomis susipažino ir kad jų laikysis. Ji nurodė, kad visi arenos klientai yra drausti, ir jei kažkas nutinka, reikia kreiptis į draudimą (per „Snow arena“ – DELFI), kuris tam ir yra skirtas. Pasak pašnekovės, DELFI skundą parašiusi moteris į areną kreipėsi, tačiau su grasinimais.