Keira Knightley

Keira gimė 1985 metais aktorių šeimoje. Kai mergaitei buvo septyneri, ji pirmą kartą nusifilmavo kine. Paskui ji pasirinko aktorės karjerą, tačiau koledžo užbaigti jai nepavyko. Keira vaidino tokiose juostose kaip „Tegyvuoja meilė“ („Love Actually“), „Karibų jūros piratai“ („Pirates of the Caribbean“), „Karalius Artūras“ („King Arthur“), „Hercogienė“ („The Duchess“) ir daugybėje kitų.

Beyonce

Dainininkė iš Jungtinių Amerikos Valstijų laikoma viena gražiausių pasaulio moterų. Ji gimė 1981 metais Teksase, o išpopuliarėjo dešimto dešimtmečio pabaigoje. 2001 metais pradėjo aktorės karjerą. Šiuo metu Beyonce įtraukta į pačių įtakingiausių pasaulyje muzikantų sąrašus.

Beyonce

Cameron Diaz

Aktorė gimė 1972 metais Jungtinėse Amerikos Valstijose. Populiarumą Holivude užsitarnavo suvaidinusi filme „Kaukė“ („The Mask“). Cameron filmavosi tokiose juostose kaip „Pakvaišę dėl Merės“ („There's Something avout Mary“), „Čarlio angelai“ („Charlie's Angels“), „Vanilinis dangus“ („Vanilla Sky“) ir daugelyje kitų.

Cameron Diaz

Scarlett Johansson

Ši puiki moteris gimė 1984 metais Niujorke. Kine ji nuo devynerių. Taip pat suvaidino daugelyje filmų, tarp kurių „Prestižas“ („Prestige“), „Keršytojai“ („The Avengers“), „Auklės dienoraštis“ („The Nanny Diaries“).

Scarlett Johansson

Stacy Keibler

Ši puiki moteris gražiausių planetos damų sąraše jau ne pirmą kartą. Baltimorėje 1979 metais gimusi aktorė vaidino tokiose juostose kaip „Nevykėlių komanda“ („The Comebacks“), „Burbuliukas“ („Bubble Boy“), „Fotografas Pekeris („Pecker“), „Didžiosios motušės namai“ („Big Momma's House“).

Charlize Theron

Ši nuostabi moteris visame pasaulyje garsėja kaip kino aktorė ir modelis. Charlize gimė 1975 metais, o populiarumą įgijo dešimtajame dešimtmetyje. Vaidino tokiose juostose kaip „Monstras“ („Monster“), „Velnio advokatas“ („The Devil's Advocate“), „Jardai“ („The Yards“), „Promėtėjas“ („Prometheus“).

Angelina Jolie

Angelina lyderės pozicijose jau seniai. Ši gražuolė gimė 1975 metais Los Andžele. Aktorė mėgsta tatuiruotes ir užsiima labdara. Ji yra šešių vaikų mama, iš kurių trys – įsivaikinti. „Kapų plėšikė Lara Kroft“ (Lara Kroft: Tomb Rider“), „Pirmoji nuodėmė“ („Original Sin“), "Aleksandras Makedonietis“ („Alexander“), „Piktadarės istorija“ („Maleficent“) – tai vos kelios juostos, kuriose Angelinai teko filmuotis.

Angelina Jolie

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (223)