Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria moterims kaip nesielgti, kuriant harmoningus ir darnius santykius.

1. Nedelskite atsakyti į jo žinutes ar laiškus. Kai kurios moterys, nenorėdamos pasirodyti lengvai prieinamos, su jai dėmesį rodančiu vyru žaidžia pelės ir katės žaidimą. Pavyzdžiui, gavusi iš simpatizuojančio vyro žinutę ar elektroninį laišką, ji specialiai laukia dieną ar kelias, ir tik tada jam atsako. Tačiau klystate manydama, kad toks elgesys padės suvilioti jums patinkantį vyrą. Priešingai – nesulaukdamas iš jūsų atsakymo jis tikriausiai pamanys, kad arba jūsų tiesiog nesupranta, arba tiesiog jis jums nepatinka. Jei visgi kokiam nors vyrui jaučiate simpatiją, nežaiskite kvailų žaidimų ir atsakykite į jo rodomą dėmesį taip greitai kaip galite – taip parodysite, kad jis jus domina.

2. Neflirtuokite su kitais vyrais tik todėl, kad atkreiptumėte mylimojo dėmesį. Kai kurios moterys klaidingai mano, kad flirtuodamos su kitais priešingos lyties atstovais atkreips savo mylimoji dėmesį. Taip, dėmesį gal ir pavyks atkreipti, tačiau pavydas tikrai nepadės kurti harmoningų ir darnių santykių. Priešingai – tai gali tik paskatinti jūsų antrąją pusę imti dvejoti jūsų ištikimybe ir atsidavimu santykiams.

3. Nesakykite, kad viskas gerai, jei taip nėra. Kiek kartų esate supykusi ant savo antrosios pusės ir nekalbėjusi su juo, o kai jis paklausė, kas jums yra, po nosimi sumurmėjote, kad nieko, viskas jums gerai? Iš tiesų daug moterų taip elgiasi. Jos tikisi, kad mylimasis atspės, kodėl užsitraukė jų nemalonę. Tačiau vyrai paprastai yra kur kas racionalesni ir tikrai nėra nusiteikę spėlioti, ką padarė blogai. Jei jis žinotų, neklaustų. Nesikalbėdama apie problemas santykiuose jūs tik ilginate laiką, kai tarp jūsų tvyro įtampa, o galėtumėte jį praleisti stiprindami judviejų santykius. Tad kai jis paklaus, kodėl ant jo pykstate, tiesiog pasakykite jam. Jis jums bus dėkingas už sąžiningumą.

4. Neužduokite provokuojančių klausimų. Kartais smagu su antrąja puse pažaisti žaidimą „Kas būtų, jeigu...“ Pavyzdžiui, galite jo paklausti, kokius tris daiktus jis pasiimtų, jei patektų į negyvenamą salą. Šis žaidimas padės jums geriau pažinti vienas kitą. Tačiau nieku gyvu neužduokite jam provokuojančių klausimų. Pavyzdžiui, jei judu išsiskirtumėte, su kuria iš jūsų draugių jis norėtų susitikinėti. Tokie pokalbiai dažniausiai gerai nesibaigia. Kam jums gadinti santykius beprasmiais konfliktais?

5. Nedvejokite juo. Tikriausiai kiekvienas vyras svajoja apie tokią moterį, kuri jį palaikytų bet kokioje situacijoje. Jūsų gyvenimo draugas tikrai įvertins, jei niekada neabejosite jo sprendimais. Ir visai nesvarbu, ar kalbate apie vietos, kur ketinate pavakarieniauti, parinkimą, ar apie darbo keitimą. Pasakykite savo nuomonę, tačiau visada juo tikėkite – jis tikrai neliks jums skolingas.

6. Neklauskite, kokią šukuoseną jums pasirinkti. Nuspręsti, dažyti plaukus medaus ar kviečių spalva, jums padės geriausia draugė ar mama, tad tokiais klausimais tikrai nereikia kankinti mylimo vyro. Jei jis galėtų jums pasakyti atvirai, tikriausiai pasakytų, kad skirtumo tarp šių dviejų spalvų jis vis tiek nepastebės, nes tai yra smulkmena, o jus jis myli tokią, kokia esate.

7. Nesistenkite jam atstoti mamos, jis ją jau turi. Viena didžiausių klaidų, kurias moterys daro santykiuose, yra ta, kad jos bando savo mylimajam atstoti mamą. Tačiau jam reikia partnerės, nes mamą jis jau turi, todėl nesistenkite būti per daug rūpestinga bei valdinga ir pamirškite tokias frazes kaip „Kodėl tu be šaliko?“ arba „Jei padėsi man sutvarkyti namus, galėsi eiti su draugais į barą“.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!