Kaip jau įprasta, „Mazda“ nebus pigiausia, tačiau rinkos ekspertai neabejoja, kad CX-3 išvaizda, SKYACTIV technologijų paketas, salono erdvė ir komfortas yra tie privalumai, kuriais savo pirkėją įtikins naujausias „Mazda“ kūrinys. „Inchcape Motors“ salonuose Lietuvoje „Mazda CX-3“ turėtų pasirodyti birželio mėnesį, kompaktiškas miesto visureigis kainuos nuo 16 050 eurų (55,4 tūkst. Lt).

Japonijos koncerno atstovai į Ženevą, greičiausiai, vyko pernelyg nesijaudindami dėl CX-3 likimo, nes po šio modelio debiuto Los Andžele praėjusių metų lapkritį, visureigis susilaukė tiek komplimentų, kad jo sėkme rinkoje niekas neabejoja.

Europos pirkėjams „Mazda CX-3“ bus siūloma su dviejų versijų 2 litrų darbinio tūrio benzininiu SKYACTIV-G varikliu, generuojančiu 120 arba 150 AG arba su 1,5 litro darbinio tūrio SKYACTIV-D dyzeliniu varikliu, generuojančiu 105 AG. Tiek benzininė, tiek dyzelinė versija turės versijas visais varomais ratais ir galės būti komplektuojama su mechanine arba automatine pavarų dėže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)