Sveikinimo žodį tarė ir pranešimą apie parolimpinio sporto istoriją ir dabartį perskaitė Lietuvos parolimpinio komiteto prezidentas Vytautas Kvietkauskas.

Su 25 metų sukaktimi Lietuvos parolimpinį komitetą pasveikinti atvyko Socialinės apsaugo ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė, Kūno kultūros ir sporto departamento direktorius Edis Urbanavičius, Seimo jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininkas Juras Požėla, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė, pirmas Lietuvos parolimpinio komiteto prezidentas Jonas Mačiukevičius, Lietuvos olimpinės akademijos prezidentas Artūras Poviliūnas, VšĮ „Sveikas miestas“ vadovas Mantas Paulauskas, Latvijos ir Baltarusijos parolimpinių komitetų vadovai.

Sveikinimus atsiuntė Prezidentė Dalia Grybauskaitė, premjeras Algirdas Butkevičius, Tarptautinio parolimpinio komiteto prezidentas seras Philippas Cravenas ir Europos parolimpinio komiteto prezidentas Johnas Petersonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją