„Ši Lietuvos ir Lenkijos akistata žada daug įvairiausių intrigų. Su tokio aukšto lygio varžovais mes dar niekada nežaidėme. Lenkija turi Jerzy Janowiczių, kuriam kai kurie specialistai netgi prognozavo pirmos pasaulio raketės titulą. Ir visai neseniai Jerzy buvo tarp 20 pajėgiausių pasaulio tenisininkų. Ir jis tikrai nepamiršo skaudaus pralaimėjimo prestižinio „US Open“ jaunių turnyro finale Ričardui Berankiui. Ričardas dabar geros formos. Vien mintis, kad mes turėsime progą išvysti besikaunančius šiuos du tenisininkus priverčia maloniai jaudintis. Jie kibs vienas kitam į gerkles. Tai gali būti nepamirštamas reginys“, – sako T. Langvinis.

Prieš dvidešimtmetį įvyko pirmasis ir iki šiol vienintelis šių komandų susitikimas Vilniuje, Sereikiškių parko aikštyne, kurio rezultatas buvo 4:1 Lenkijos rinktinės naudai.

Lietuvos rinktinėje kovos Ričardas Berankis, Laurynas Grigelis, Lukas Mugevičius, Mantas Bugailiškis.

BTV eteryje tiesioginės transliacijos penktadienį prasidės 17 val., bus žaidžiami du vienetų mačai, žais R. Berankis ir L. Grigelis, šeštadienį 15 valandą vyks dvejetų mačas, sekmadienį 15 val. – lemiami du vienetų mačai, žais R. Berankis ir L. Grigelis.

Jei neturėsite galimybės stebėti transliacijos per BTV, varžybas internete transliuos LNK GO.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)