Ingredientai

Medus 500 g
Miltai 100 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.

Baltymus suplakite iki standžių putų, o trynius sumaišykite su skystu medumi (jei medus kietas, suskystės šiek tiek pašildžius), maltais migdolais ir miltais.

Į kruopščiai išmaišytą masę įmaišykite kiaušinio baltymo plakinį. Dėkite po šaukštą - taip bus lengviau tolygiai išmaišyti.

Pyrago masę supilkite į silikoninę formą arba sviestu ištepta paprastą pyragų kepimo skardą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Pyragą ištraukite ir uždenkite folija, kad nesudegtų viršus.

Dar kepkite apie 30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Atvėsusį pyragą galite papuošti cukraus pudra, migdolų drožlėmis, šviežiomis uogomis, figomis arba ledais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai