„10 mln. eurų investicijos patvirtintos, atsižvelgus į didėjančius klientų poreikius ir pasaulines prekybos tendencijas, - teigia „Senukų prekybos centro“ prezidentas Artūro Rakauskas. – Technologinės naujovės „E-Senukų” parduotuvėje leis pirkėjams dar patogiau išsirinkti, nusipirkti ir per dar trumpesnį laiką gauti visas būtinas prekes”.

Bendrovė nurodo, kad pirmame etape bus investuojama į informacinių technologijų tobulinimą, kuris leis priimti daugiau užsakymų.

Vėliau bus investuojama ir į prekių logistiką, šiame etape jau bus numatyta ir daugiau transporto, daugiau žmonių, kurie rinks prekes pagal pirkėjų krepšelius.

Skaičiuojama, kad kas mėnesį elektroninėje parduotuvėje apsiperka per 10 tūkst. gyventojų.

„Vis dažniau matome, kad su prekybos tinklo asortimentu susipažįstama internete, patikusi prekė neretai vėliau „gyvai“ apžiūrima parduotuvėje, kur tuo pačiu galima pasikonsultuoti su darbuotojais. Todėl siekiame, kad elektroninėje parduotuvėje būtų tokia pati prekių pasiūla su tokiomis pačiomis nuolaidomis“, - teigia „Senukų prekybos centro“ pardavimo direktorius Saulius Jonaitis.

Primename, kad anksčiau bendrovė paskelbė, jog 2015-2016 metais į plėtrą ir atnaujinimą bus investuojama daugiau nei 25 mln. eurų.

„Senukų prekybos tinklas“ Lietuvoje valdo 83 „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuves, elektroninę parduotuvę www.e-senukai.lt. Bendrovėje dirba 3,5 tūkst. darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)