Žinoma, daugumai purvina, žaizdota „neaišku, kuo serganti“ katė susižavėjimo nekėlė... Ačiū Gailei, kuri ne tik kreipėsi pagalbos šiai katytei, bet ir pati pagelbėjo nuveždama ją į nurodytos klinikos stacionarą ir prisidėdama prie gydymo. Nors pradžioje buvo manyta, kad tai katinas, pasirodo, tai sterilizuota katė, o tai reiškia, kad kažkada ji buvo švari, sveika ir vietoj parazitų armijos turėjo šeimininką, kuriam kažkodėl vėliau nustojo rūpėti.

Akivaizdu, kad ji jau ne pirmą dieną valkatavo gatvėje. Jos ausies būklė tokia bloga, kad buvo net svarstyta amputacija, nes jos vidury tiesiogine to žodžio prasme yra išsižiojusi skylė. Tačiau narkozės metu atmetus negyvus audinius, nuspręsta bandyti išgelbėti ausytę.

Kas nutiko? Gydytoja spėja, kad gali būti perkąsta ar perplėšta kito katino ar šuns, bet neatmetama galimybė, jog gali būti stipraus nusikasymo pasekmė, nes katytės ausis okupavusios ausų erkutės. Praminėme ją Pusne. Kol kas ji bus gydoma veterinarinės klinikos „8 drambliai“ stacionare. Nežinom, kiek laiko ji ten turės praleisti, tačiau stacionaruose gydomų „Naminukų“ globotinių skaičius auga, o tai reiškia ir nenumaldomai augančias išlaidas. Prašau, padėkite mums susidoroti su šia našta tam, kad ir toliau galėtume padėti tokiems sunkiems atvejams nuo kurių dažnas praeivis nusuka akis ir palieka kentėti...

Galėdami bent šiek tiek prisidėti prie Pusnės gydymo, paaukoti galite į „Naminukų“ sąskaitą mokėjimo paskirtyje nurodydami „Pusne pasveik“. Tiems, kuriems priimtiniau aukoti daiktais arba maistu, Pusnei lauktuves galite palikti veterinarijos klinikoje „8 drambliai“ (Pusnė laukia kokybiško, skanaus konservukų ir silikoninio kraiko). Iš anksto dėkojame Jums, mūsų draugai!