Tačiau vasario 24 dienos rytas nebuvo įprastinis. Prie prieglaudos vartelių iš bananų įpakavimo dėžės žvelgė dvi liūdnos liūdnos akys. Kalytė tiesiog sėdėjo dėžėje paklusniai ir ramiai ir... laukė.

Kažkas, kas sugalvojo tokiu būdu atsikratyti kalytės, paliko jai tik paklotėlį ir kelis prasto maisto grūdelius. Tas kažkas, bijodamas, kad jį pastebės, kalytės atsikratė labai anksti ryte arba net naktį. Betsė (taip savanorė pavadino šunytę) – labai rami, labai lėtutė, labai tyli. Ir... liūdna. Atrodo, kad jos akyse atsispindi visas išdavystės skausmas.

Betsė šiuo metu prieglaudoje. Ir nors čia ji mylima ir prižiūrima, šunytei labai reikia nuosavų namų ir šeimininkų, kuriems gyvūnas nėra tik nereikalingas baldas, o mylimas ir visavertis šeimos narys. Betsė – vyresnė šunytė, paklusni, rami, labai draugiška. Todėl ji tiktų ramiems žmonėms, kurie turėtų tiesiog gerą draugę namuose ir kompanionę pasivaikščiojimams.

Jeigu norite turėti dar vieną šeimos narį, dėl šunytės Betsės galite skambinti tel. 8 684 74 049, 8 652 25 229 arba rašyti el. paštu info@beglobis.com.