Šią savaitę į viešumą iškilo ir Anglijos „Manchester City“ ir Londono „Chelsea“ planai tarpsezoniu susigrumti dėl itin perspektyvaus prancūzo. Teigiama, kad būtent šios „Premier“ lygos komandos turi daugiau šansų nei „Real“ ar Prancūzijos PSG klubai ir tik dosniai atverta piniginė leistų prisivilioti P. Pogba į Ispanijos sostinę Madridą.

„Jei „Real“ nori nusipirkti Paulį, tegul paskambina man. Madrido komanda yra pavojinga, nes spaudimas gali sužlugdyti futbolininkų karjeras. Tačiau P. Pogba yra pasirengęs“, – sakė M. Raiola.

„Pinigai neturėtų sukelti papildomų problemų tokiam klubui kaip „Real“. Perėjimo mokestis siektų 100 mln. eurų – juk būtų įsigyta ateinančios žaidėjų kartos žvaigždė. Tik septynios pasaulio komandos gali įpirkti P. Pogba. Jo laukia Zlatano Ibrahimovičiaus lygio ateitis“, - aiškino agentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)