Ingredientai
Kiaulienos sprandinė
1
kg
Morkos
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
SANTA MARIA žvėrienos prieskoniai
1.5
šaukšto
SANTA MARIA akmens druska
pagal skonį
Kopūstai
500
g
Pomidorų pasta
100
ml
Petražolės
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kiaulienos sprandinę supjaustykite 4 cm kubeliais. Svogūną supjaustikite skiltelėmis, kopūstą perpjaukite į keturias dalis, morkas supjaustykite kubeliais.
Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir dar šiek tiek pakepkite.
Pagardinkite troškinį prieskoniais ir druska.
Sudėkite kopūstus ir užpilkite pomidorų pastą.Pabarstykite druska.
Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 2–2,5 val.,kol ji taps minkšta.
Patiekite su petražolėmis ir ožkos sūriu.
Atsiliepimai