Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt rašo, kad jūsų antroji pusė greičiausiai džiaugiasi judviejų santykiais, jei:

1. Jūs niekada jam neprikaišiojate praeities. Jei kartu esate ne vienerius metus, tikriausiai bent kartą esate pakliuvę į situaciją, kai įskaudinote savo mylimą žmogų arba jis įskaudino jus. Žinoma, jei pykstate ant savo antrosios pusės, nereikia slėpti nepasitenkinimo, tačiau išsiaiškinus santykius pasistenkite partneriui atleisti. Na, o jei nuolat prikaišiojate jam ar jai praeities nuoskaudas, nesistebėkite, jei vieną dieną išgirsite nemalonią žinią apie skyrybas.

2. Jūs niekada neatsisakėte jam/jai padėti. Jei jūsų mylimasis(-oji) yra įsitikinęs(-usi), kad ištikus bėdai tikrai padėsite, greičiausiai jūsų santykiai yra harmoningi ir darnūs. Pavyzdžiui, jei jus reikia palydėti pas gydytoją, jūsų antroji pusė be jokių problemų sutinka atsiprašyti iš darbo ir nepalieka jūsų bėdoje. Neabejokite, kad jūsų partneris vertina tai, kad judviejų santykiai jums visada yra prioritetas.

3. Nesvarbu, kaip smarkiai pykstate, jūs niekada nesistengiate jo/jos pažeminti. Turbūt kone visos poros daugiau ar mažiau konfliktuoja, tačiau labai svarbu tai daryti tinkamai. Kad ir kaip pykstate ant savo antrosios pusės, nesistenkite jo/jos įskaudinti. Užuot tai darę pasakykite, kas jus nuliūdino, ir stenkitės taikiai išspręsti konfliktą.

4. Jūs sutariate su jo/jos šeima. Arba bent jau labai stengiatės tai daryti. Niekas negali pasirinkti savo artimųjų, todėl jei jie ir nėra tobuli, o jūs nuolat savo mylimam žmogui apie tai primenate, jis/ji neabejotinai jaučia nuoskaudą. Ir priešingai – jei jūs rodote pastangas bandydami sutarti su jo/jos šeima, jūsų mylimas žmogus jausis gerbiamas ir vertinamas, o tai jus tik suartins.

5. Jūs rodote iniciatyvą miegamajame. Tiek vyrams, tiek moterims svarbu žinoti, kad jis/ji yra patrauklus savo antrajai pusei. Todėl labai svarbu rodyti iniciatyvą ne tik miegamajame, bet ir be priežasties kartais apkabinti, pabučiuoti ar pasakyti komplimentą. Jei jūsų gyvenimo draugas ar draugė nejaučia dėmesio trūkumo, greičiausiai jis/ji)jaučiasi su jumis laimingas(-a).

6. Jūs visada pastebite jo/jos nuopelnus. Pavyzdžiui, niekada nepamirštate pagirti specialiai jums pagamintos vakarienės ar pasakyti, kaip jūs vertinate tai, ką jis/ji daro dėl judviejų santykių. Jei jūsų partneris mato, kad yra vertinamas, tuomet greičiausiai jaučiasi su jumis laimingas.

7. Jūs jo/jos nekritikuojate. Jūsų antroji pusė tikriausiai su jumis jaučiasi puikiai, jei jis/ji gali jums viską papasakoti ir nebijoti, kad teisite ar kritikuosite. Tai labai svarbu kuriant harmoningus ir darnius santykius. Todėl turėtumėte stengtis bet kokioje situacijoje palaikyti savo mylimą žmogų, net jei ir nepritariate jo/jos nuomonei.

8. Jūs žavitės savo antrąja puse ir stengiatės, kad jumis taip pat žavėtųsi. Žinojimas, kad tavimi kažkas žavisi, stiprina savigarbą ir pasitikėjimą savimi. Taip pat jei ir jūsų mylimas žmogus mato, kad stengiatės jam/jai patikti, jis/ji supranta, kad vertinate šiuos santykius. Tai neabejotinai sustiprina judviejų tarpusavio ryšį.