Gaminimo eiga

Apibarstykite vištos šlaunelių mėsą meksikietiškais vištienos prieskoniais ir pamarinuokite, kol ruošite žemės riešutų mišinį. Susmulkinkite žemės riešutus ir, paėmę pusę kiekio čiobrelių, pakepinkite nedideliame kiekyje aliejaus.

Sudėkite nuvalytus špinatus, sviestą ir pakepkite. Pamuškite pamarinuotą vištieną mėsos muštuku, kol suminkštės. Išskleiskite šoninės griežinėlį ir padėkite ant vištienos. Paskui sudėkite įdarą į vidurį ir susukite.

Suktinukus galima ruošti dviem būdais:

1. Įsukite suktinuką į plėvelę ir užvyniokite galus. Įvyniokite plėvelę į foliją. Sudėkite suktinukus į beveik verdantį vandenį ir palaikykite apie 15 minučių. Palikite ataušti kelioms minutėms, nuimkite foliją ir plėvelę. Įpilkite aliejaus į keptuvę ir kepkite suktinukus iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Sudėkite likusius čiobrelius ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių.

2. Įpilkite aliejaus į keptuvę ir kepkite suktinukus iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Sudėkite likusius čiobrelius ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Supjaustykite suktinukus griežinėliais ir patiekite su žiedinių kopūstų tyre.

Apskrudintų žiedinių kopūstų tyrė

Nuvalykite žiedinį kopūstą ir jo gabaliukus pakepkite svieste, kol gražiai paruduos. Įpilkite pieno ir įberkite druskos. Patroškinkite virš silpnos ugnies, kol suminkštės. Nukoškite per sietelį, bet pieno neišpilkite. Įdėkite žiedinį kopūstą į maisto smulkintuvą ir trinkite 4–5 minutes, kartkartėmis įpildami šiek tiek pieno. Jei tyrės konsistencija tinkama, įdėkite sviesto ir maišykite, kol tyrė pasidarys riebi.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai