Diktanto metu, kuris bus rašomas savivaldybėse, mokyklose, bibliotekose, Vilniaus knygų mugėje ir ambasadose, dėl raštingiausiojo vardo bus varžomasi keliose kategorijose – raštingiausio moksleivio, suaugusiojo ir užsienio lietuvio. Rašyti diktantą taip pat kviečiami ir įmonių bei organizacijų atstovai.

DELFI Pilietis siūlo nacionalinio diktanto konkurse dalyvauti straipsnius rašantiems ir juos komentuojantiems DELFI skaitytojams. Kviečiame jus rašyti diktantą Jūsų pasirinktoje vietoje, ten užsiregistruoti bei papildomai tai padaryti žemiau esančioje anketoje. Vėliau, po diktanto palyginus jį rašiusiųjų rezultatus, bus paskelbtas raštingiausias DELFI Pilietis, kuriam atiteks ne tik garbingas titulas ir diplomas, bet ir pasirinkto DELFI grupės žurnalo 12 mėnesių prenumerata.

Savarankiškai rašantys diktantą konkurse dalyvauti negali. Primename, kad užsiregistruoti vien DELFI Piliečio anketoje nepakanka.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją