Abu įvarčius rusams pelnė Aleksandras Jerochinas (33 ir 75 min.). Žalgiriečių gretose 51 min. pasižymėjo Semiras Kerla, o 53 min. – Jurijus Kendyšas.

Įdomu tai, kad „Ural“ komanda antradienį žaidė net dvejas draugiškas rungtynes. Prieš mačą su „Žalgiriu“ Aleksandro Tarchanovo treniruojami rusai Paralimnio kurorte susitiko su „Degu“ ekipa iš Pietų Korėjos antro pagal pajėgumą diviziono ir dvikovą baigė lygiosiomis 0:0.

„Žalgirio“ sudėtis: Saulius Klevinskas, Andro Švrljuga, Semiras
Kerla, Georgas Freidgeimas (63' Algis Jankauskas), Egidijus Vaitkūnas,
Vytautas Lukša, Deividas Šemberas (71' Paulius Janušauskas), Jurijus
Kendyšas, Linas Pilibaitis, Jakubas Wilkas (82' Artakas Jedigarijanas),
Elivelto (79' Mantas Kuklys)

Rusijos „Premjer“ lygos čempionate „Ural“ ekipa po 17-os turų su 13-a taškų užima 13-ą vietą (4 pergalės, 1 lygiosios ir 12 pralaimėjimų). Šios šalies pirmenybės bus atnaujintos kovo 7-ą dieną. „Ural“ klubas žais su Rusijos čempionato lydere St. Peterburgo „Zenit“ komanda.

Šio klubo didžiausiu laimėjimu laikomas 1996-ais metais pasiektas Intertoto taurės pusfinalis. Be to, verta paminėti, kad klube yra žaidę lietuviai Robertas Poškus ir Arūnas Klimavičius.

„Žalgiris“ 2015 metų Lietuvos čempionatą pradės kovo 2-ą dieną rungtynėmis su Utenos „Uteniu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)