„Noriu pasveikinti priešininkus su pergale. Tai buvo kietos dviejų lygos lyderių rungtynės“, – teigė G. Krapikas.

Tačiau paklaustas, kas lėmė jo komandos pralaimėjimą, strategas užsiplieskė: „Nebesuprantu, kokį sportą žaidžiame. Kaip mokyti žaidėjus, kai jie yra tiesiog stumiami į užribį, o teisėjų švilpukai tyli. Gal pradėjome žaisti regbį? Gal pasikeitė kažkokios taisyklės, o aš praleidau? Manau, jog rimtai teks kreiptis į teisėjų asociaciją, kad ji mums paaiškintų, kaip toliau dirbti“.

„Neptūno“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis taip pat neslėpė, jog turi priekaištų teisėjams. „Tačiau garsiai vertinti jų darbo negaliu, dar susilauksime nuobaudų. Bet buvo keista. Iš pradžių fiksavo kiekvieną kontaktą, paskui jau leido stumdytis“, – kalbėjo K. Maksvytis.

Jis itin džiaugėsi komandos pergale prieš „Žalgirį“. „Mums šios pergalės labai reikėjo, nes kelias pastarąsias rimtas varžybas namuose pralaimėjome ir būtent varžybų pabaigoje. Šiandien buvo susikaupusios emocijos, ruošėmės ir tai matėsi. Vyrai visus keturis kėlinius nenuleido rankų ir šiandien jau mes geriau sužaidėme varžybų pabaigą. Sėkmė mums šypsojosi“, – savo džiaugsmo neslėpė K. Maksvytis.

Pirmadienį Klaipėdos arenoje, kur bus švenčiama Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena,„Neptūno“ komandai bus įteikta Klaipėdos vėliava – įvertinimas už praėjusio sezono pasiekimus.

„Ir ta proga laimėjome, ir kita“, – juokavo K. Maksvytis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)