Bimulka – tikrų tikriausia taikos ir harmonijos išraiška. Gerietis, niekad niekam nėra įbrėžęs ar įkandęs, jis kaip tas Leopoldas, raginantis visus gyventi draugiškai. Svarbu pažymėti, kad katinėlio draugystė žmogui atsiskleidžia tik tuomet, kai šis sugeba įgauti pasitikėjimą ir padrąsina katinuką glostymais, gražiu, paguodžiančiu žodžiu.

Taip jau nutiko, kad šis įspūdingų formų, dangaus spalvos katinėlis daug prisikentėjo, todėl jam reikalingas palaikymas. Bimulka drauge su savo trim draugais buvo išmestas į gatvę po to, kai sunkiai apsirgo jo šeimininkė – giminaičiai nepasigailėjo augintinių, agresyviai parodė, kad jie neteko visko.

Du katinėlius, kurių vienas yra Bimulka, pavyko išgelbėti. Kiti du dingo. Suprantama, kad Bimulka dar vis liūdi... Jei esate mylintis gyvūnus žmogus, ramus, galite dovanoti draugystę Bimulkai, skambinkite. Katinėlis sveikas, kastruotas. Šiuo metu jis Vilniuje. Esant būtinybei, ieškotume transporto ir į kitus miestus.

Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73782, 8 615 58898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Prašome skambinti darbo dienomis nuo 10.00 iki 19.00 val. Savaitgaliais prašome rašyti išsamią SMS žinutę arba elektroninį laišką. Savanoris, kai tik galės, su Jumis susisieks. Dėkojame už supratingumą. Draugaukime ir socialiniame tinkle.