„Spurs“ ir „Arsenal“ futbolininkai kaunasi dėl vietos kito sezono UEFA Čempionų lygoje. Šios komandos – turnyro lentelės kaimynės. „Kanonieriai“, turintys 42 taškus, žengia penkti, o jų varžovai (40 tšk.) – šešti.

„Arsenal“ ekipa „Premier“ lygos čempionate dabar rungtyniauja solidžiai – iškovojo tris pergales iš eilės. „Spurs“ žaidėjai taip pat demonstruoja gerą sportinę formą – jie triumfavo dusyk iš eilės, o iš pastarųjų devynių dvikovų patyrė vos vieną nesėkmę.

„Arsenal“ gretose tikriausiai dar nebus po traumos atsigaunančio čiliečio Alexio Sanchezo. Tačiau „kanonierių“ strategas Arsene'as Wengeras padėties nedramatizuoja. Pasak jo, „Arsenal“ puolimo grandyje yra kitų aukšto lygio futbolininkų. Prancūzas Olivier Giroud EPL pirmenybėse pelnė 5 įvarčius per pastaruosius šešis mačus.

Pirmosios „Arsenal“ ir „Tottenham Hotspur“ rungtynės „Emirates“ stadione baigėsi 1:1. Iš pastarųjų penkių mačų „White Hart Lane“ stadione A. Wengero auklėtiniai laimėjo tik kartą, patyrė tris pralaimėjimus.

Šansų pakovoti dėl vietos pirmajame ketverte neprarado įsibėgėjęs „Liverpool“ (7 vieta, 38 tšk.). Brendano Rodgerso komanda Anglijos lygoje nepralaimi jau septynis turus – penkios pergalės ir dvejos lygiosios. Dabar „Liverpool“ laimėjo tris kartus iš eilės, be to, šią savaitę išvykoje 2:1 palaužė „Bolton“ komandą ir pateko į Futbolo asociacijos taurės (FA Cup) varžybų aštuntfinalį.

„Everton“ (12 vieta, 26 tšk.) šį sezoną žaidžia blankiai, bet ekipa dabar ėmė rungtyniauti kokybiškiau – EPL čempionate nepralaimėjo trijų mačų iš eilės, o praėjusiame ture svečiuose 1:0 įveikė „Crystal Palace“ futbolininkus. Pirmojoje „Liverpool“ ir „Everton“ akistatoje buvo užfiksuotos lygiosios, 1:1. Beveik visada šių komandų dvikovos vyksta itin atkakliai, nepaisant to, kelintą vietą jos užima turnyro lentelėje.

Transliacijų tvarkaraštis:

vasario 7 d.

14.40 val. „Tottenham Hotspur“ – „Arsenal“
16.55 val. „Aston Villa“ – „Chelsea“
19.25 val. „Everton“ – „Liverpool“
21.30 val. „Manchester City – „Hull City“

vasario 8 d.

13.55 val. „Burnley“ – „West Bromwich Albion“
16.00 val. „Newcastle United“ – „Stoke“
18.10 val. „West Ham United“ – „Manchester United“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)