„Emocijos liejosi per kraštus ir įvarčio šventimas buvo visai neprastas. Manęs klausia, ką dar padarysiu, kad vėl būčiau pastebėtas. Jau esu sugalvojęs kaip švęsiu vieną įvartį“, – pasakojo D. Koubas, paskutines draugiškas rungtynes Kaune su „Stumbru“ praleidęs dėl traumos.

„Paskutinėje treniruotėje prieš tas rungtynes nesėkmingai nusileidau ant žemės. Pajutau skausmą ir pasitaręs su gydytoju nusprendžiau nežaisti. Bet dabar jau viskas gerai – treniruotėse atiduodu 200 procentų jėgų“, – juokėsi puolėjas.

Praėjusį sezoną D. Koubas prie „Trakų“ klubo prisijungė likus kelioms savaitėms iki čempionato pradžios. Šiemet futbolininkas artėjančiam čempionatui ruošiasi nuo pradžių.

„Pasiruošimas sezonui vyksta puikiai – kasdien po du kartus treniruojamės, savaitgalį žaidžiame kontrolines rungtynes. Viskas gerai, nuotaikos darbingos.

Praėjęs sezonas buvo neprasti, tačiau tikrai ne patys geriausi. Žinau, kad galiu daugiau. Jei Dievas duos – bus įvarčių. Svarbu, kad žmonės domėtųsi ir jų stadionuose būtų kuo daugiau. Noriu tarti ačiū visiems, kurie mus palaikė bei išgyveno dėl mūsų sėkmių ir nesėkmių“, - pasakojo D. Koubas.

Artimiausias kontrolines rungtynes „Trakai“ su Suvalkų „Wigry“ (Lenkija) komanda žais šeštadienį (vasario 7 d.) 12.00 valandą Marijampolėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)